Vanzari

Despre noi

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de aplicatii native pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS (iPhone, iPad si iPod touch), Android, Windows Phone si BlackBerry.

Pana in prezent compania noastra a dezvoltat peste 150 de aplicatii mobile pentru clienti din Romania si de peste hotare. Punem la dispozitia clientilor nostri experienta si uneltele necesare pentru a genera sau extinde strategiile de marketing si comunicare bazate pe avantajele oferite de versatilitatea aplicatiilor mobile.

Atuurile noastre

Recunoastem si incurajam performanta si talentul.

Angajatii nostri sunt tineri, comunicativi, entuziasti, bine pregatiti si mereu gata sa accepte orice provocare. Dedicata serviciilor de calitate, echipa noastra este talentata si orientata catre rezultate.

Misiunea noastra este aceea de ne ajuta clientii sa descopere si sa ultilizeze la maxim potentialul aplicatiilor mobile.

Experienta si expertiza noastra este mereu pusa la dispozitia clientilor pentru a genera solutii si a croi aplicatii pe masura strategiilor de marketing ale produselor si serviciilor pe care acestia le ofera.

  • Avem o experiență relevanta in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile
  • Furnizam solutii software de inalta calitate la preturi competitive
  • Oferim servicii complete: de la crearea de concept si pana la publicare
  • Ne bazam pe o echipă tanara, talentata si orientata catre performanta