Centru media
KIT de presa

Am extins gama de device-uri pentru testarea aplicatiilor Android

Cand vine vorba despre smartphones cu sistem de operare Android, oricui ii este greu sa se decida intre multitudinea de marci si modele existente pe piata. Pentru divizia de testing a Mobile Touch alegerea a fost una usoara, le-am achizitionat pe cele mai la moda, din dorinta de a oferi clientilor nostri aplicatii de calitate pentru o gama larga de dispozitive mobile dotate cu Android. Cele trei noi achizitii sunt Samsung Galaxy S III, Xperia arc S si HTC One X.

Primul iesit pe piata a fost Xperia arc S, in septembrie 2011, oferind o viteza mai mare in aceeasi forma slim, cu un procesor Qualcomm de 1.4 GHz, cu 25% mai rapid decat Xperia arc. Fotografiile si clipurile video in format HD nu au fost nicicand mai clare, multumita tehnologiei BRAVIA Engine si camerei de 8 MP dotata cu autofocus, 2x smart zoom si blitz cu LED. Smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android 2.3.4 Gingerbread - cea mai noua versiune existenta la momentul lansarii.

Celelalte doua device-uri, Samsung Galaxy S III si HTC One X au fost lansate in mai 2012, ambele cu camere de 8 MP, procesoare de 1.5 GHz si sistem de operare Android 4.0 - Ice Cream Sandwich.

Comparat cu Galaxy S III, HTC One X este putin mai mic si mai usor, cu un design mai elegant si cu un display LCD2 putin mai mic (4.7 in) dar mai performant decat AMOLED (4.8 in), display-ul cu care vine echipat Samsung Galaxy S III.

Dincolo de toate argumentele pro si contra ce ar putea fi aduse cand vine vorba de cele trei telefoane, sunt smart, sunt la moda si ne bucuram ca ne sunt alaturi in procesul de dezvoltare si testare a aplicatiilor Android pe care le dezvoltam pentru clientii nostri.