Centru media
KIT de presa

Actualizam aplicatiile pentru iOS 6

Trecut de etapa de dezvoltare si ajuns la forma finala pentru lansarea oficiala, iOS6 va fi disponibil publicului larg incepand de miercuri, 19 septembrie 2012.

Compania noastra a inceput deja actualizarea aplicatiilor proprii si ale clientilor nostri pentru a fi compatibile cu noua versiune de sistem de operare de la Apple. In procesul de actualizare a aplicatiilor va fi inclusa si actualizarea pentru noua rezolutie de 1136x640 a dispozitivelor iPhone 5 si iPod touch generatia a 5-a.

Noul iOS6 este la ora actuala cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, avand peste 200 de caracteristici noi, inclusiv harti create de Apple, functie de navigare, integrare cu Facebook pentru calendar si agenda de contacte, noua aplicatie Passbook, functii noi pentru Siri si multe alte noi adaugiri.

Dispozitivele Apple care vor putea beneficia de update la sistemul de operare iOS6 sunt iPhone 3GS, 4 si 4S, iPad 2, noul iPad (generatia a 3-a) si iPod touch (generatia a 4-a).

Odata cu lansarea iOS6, Apple a lansat si noul iPhone 5, care va fi disponibil incepand cu 21 septembrie 2012, noul iPod touch generatia a 5-a, castile Apple EarPods precum si noua interfata iTunes.