Vanzari

Fii mobil

Aplicatiile mobile cresc valoarea unui brand, pot oferi o experienta unica utilizatorilor si cresc considerabil loialitatea acestora. Aplicatiile pot servi drept medii de comunicare in timp real intre un brand si consumatori, pot deveni un portal eficient care sa ofere acces la o multitudine de oferte, promotii, informatii detaliate despre produse si servicii, precum si un excelent mijloc de a primi feed-back din partea clientilor.


Aplicatiile native ofera un grad mare de interactivitate cu utilizatorii, pot fi concepute special pentru nevoile unui brand, sunt o unealta excelenta de marketing si advertising, pot contine un volum mare de informatii si nu necesita conexiune permanenta la internet. Acestea sunt doar cateva din avantajele aduse de aplicatiile native.


Prin intermediul aplicatiilor mobile veti creste considerabil implicarea si loialitatea utilizatorilor fata de brand. Ele pot deservi o multitudine de domenii: media, carti, business, educatie, social networking, divertisment, sport, medical, jocuri, lifestyle, turism etc.


De ce aplicatiile native sunt o alegere mai buna decat websiturile mobile?

- Permit interactiunea directa cu publicurile unui brand prin sistemul Push Notifications
- Nu necesita conexiune permanenta la internet
- Ofera targetare selectiva a clientilor prin geolocatie
- Permit integrare excelenta cu retelele sociale
- Pot transmite catre clienti un volum mare de informatii
- Asigura o buna vizibilitate a brandului
- Pot fi usor localizate in App Store