Platforme mobile
Urmareste-ne

Goomzee

Goomzee este o aplicatie ce permite agentilor imobiliari administrarea campaniilor, pistelor si conturilor Realty Connect de pe telefonul mobil.

Situl Web al clientului: http://www.goomzee.com

Clientul avea un API de administrare disponibil prin servicii web al produsului lor Realty Connect. De asemenea, aveau pregatit un prototip, creat cu Interface Builder, ce ilustra designul general al interfetei cu utilizatorul. Noi am realizat implementarea efectuand apeluri de servicii web, parsand rezultatul primit in format XML, construind obiecte model si legandu-le de interfata existenta, dupa care s-au adus imbunatatiri semnificative interfetei, prin adaugarea de elemente dinamice, meniuri, etc.

Aplicatia este integrata cu sistemul standard de setari de pe iPhone. Serviciile de geo-locatie sunt folosite impreuna cu Google Maps pentru a arata locatia imobilelor pe harta. Din interiorul aplicatiei pot fi trimise mesaje email, iar mesaje text si apeluri poti fi initiate.

In ultima etapa a proiectului s-a efectuat o testare riguroasa, atat functionala cat si pentru scurgerile de memorie, in vederea pregatirii trimiterii aplicatiei spre aprobare la App Store.